Zatvori

Informacija

Molimo, pričekajte trenutak!

Izjava o zaštiti privatnosti

Sigurnost podataka


S vašim povjerljivim i osobnim podacima postupa se odgovorno.

Svi podaci koje unosite na naše stranice zaštićeni su i čuvani, sa strogom kontrolom pristupa.

Vaši osobni podaci, poput adrese dostave ili e-mail adrese, pohranjuju se u zaštićeni sustav kojem pristup imaju samo ovlašteni zaposlenici. 

Ti podaci nalaze se na vašem profilu i možete ih promijeniti ili ukloniti kad god poželite.

Zaštita privatnosti

Vaši podaci za pristup - točnije, Vaša lozinka - poznata je samo vama. 

Nitko od naših zaposlenika nikad neće tražiti Vašu lozinku. Naš sustav automatski generira lozinku ili je korisnici sami određuju i ona nije poznata trećim osobama.

Vaši podaci o plaćanju - ovdje ubrajamo broj kreditne kartice i slične podatke - ne čuvaju se u našem sustavu, već se samo prenose u T-Com Pay Way sustav za plaćanje.

Drugim riječima, nemamo uvid u Vaše podatke o plaćanju niti će Vas bilo koji od naših zaposlenika ili partnera tražiti te podatke.

Napomena

 Ako ste pravnik. Svijet akumulatora, odnosno internetske stranice izdavača Svijet akumulatora  d.o.o., obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.